JustJensen.net

Digital Foto (magasinet)

Af Den 13. feb, 2009, under Foto

Lad os bare starte med at sige at jeg ikke er professionel fotograf men glad amatør og jeg interesserer mig for foto. Det er ikke lykkes mig at finde et blad på dansk udover dette magasin. Jeg må dog sige at jeg er noget skuffet over det. Jeg er amatør og det kan godt være at det henvender sig til mere professionelle fotografer det skal jeg lade være usagt. Jeg har behov fo inspiration til noget nyt jeg kan prøve med det kamera jeg har i hånden lige nu.

Bladet vil være fint at have i hånden et par gange inden at du skal ud og købe nyt udstyr så kan man danne sig et billede over hvad der sker på markedet for foto.

Det der skuffe mig allermest ved bladet er at det giver mig ikke inspiration til at kaste mig ud af huset for at tage billeder og prøve ting. Her er der blogs der giver større inspiration. Jeg synes at bladet har alt for meget af nyheder og tests. Det er selvfølgelig ok med nyheder og tests og det bør der også være noget af men ikke den grad der er i øjeblikket.

Deres kursus sektion er fin den har lidt af hvert og der er inspiration til hvordan man kan redigere sine billeder.

Men ellers synes jeg at bladet er mig noget flad. Det giver ikke mig det som jeg har behov for som nyslået fotograf.

Jeg har købt to blade af magasinet DIGITAL CAMERA fra UK og de har begge gange gjort det at jeg bare måtte ud og prøve nogle ting af.

:
Igen kommentarer endnu...

Kommenter...

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Leder du efter noget?

Søg på sitet her:

Fandt du hvad du ledte efter. ellers skriv en kommentar til os.

Hjemmesider

Musik

Venner på nettet

Arkiv

Alle artikler kronologisk...