Familieforøgelse – det blev en dreng

MikoSå har jeg fået min bryllupsdagsgave. Det blev en lille hund ved navn Miko. Som nogen sikkert kan huske fra min tale til Linda ved brylluppet så er det jo sådan at hun ikke giver op. Dagen startede med at vi skulle ud og kører en tur det skulle være en overraskelse sagde Linda så jeg fik ikke noget at vide. Vi kørte en tur til sydthy. Det var så en kører tur på godt og vel 3 timer. Jeg havde ikke nogen ide om hvad der skulle ske men synes godt nok det var langt ude på landet vi var kommet. Da vi drejer op af en grusvej til et nedlagt landbrug er jeg helt forvirret! Er det en hest til Emil hun vil vise mig her eller “Pling” en hund. Jeg havde sagt at hvis jeg nogensinde skulle have en hund så skulle det være en langhåret Schæfer ellers kunne det ikke komme på tale. Så da vi kommer ind i gården kommer der 8 små hvalpe væltede ud af døren. Den mest søvnige af dem Miko er øremærket til mig. Så inden vi kørte derfra er jeg blevet så godt som hundeejer. Vi får ham hjem om en 3 ugers tid. så bliver det spændende om hund og katte kan finde ud af og enes. Men jeg glæder mig rigtigt meget. Der er flere billeder af ham her

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.