HaderKunder.dk

Jeg er faldet over denne side ved et tilfælde noget, hvor noget der undrede mig var måden folk beskrev tingene hvor jeg tænkte ok. Jamen så skal jeg da nok lade være med at smile og sige hej også videre og bare tage mine varer. Men jeg var så i El-giganten den anden dag for at finde ud noget jeg gerne ville have så da jeg skal hente det i vareudleveringen kommer der en kunde ind før mig…

Denne kunde hvad tilsyneladende været i gang med at opdaterer sin GPS og den virkede lige pludselig ikke. Så han ville naturligt gerne have gjort noget ved dette. Hertil kunne han selvfølge få den til reparation. Om de ikke havde en lånegps da han var på vej på ferie. Ekspedienten undersøgte om det var muligt, men de GPS der var til rådighed for udlån var udlånt “der er jo sikkert en del der er på ferie i tiden”. Som diskussionen skrider frem finder ekspedienten ud af at GPS’en bliver registeret på kundens computer når han sætter den til. til dette forklarer den tålmodige ekspedient at det skal han så gå hjem og gøre således at GPS’en kan blive færdig med at opdaterer. nu er det så at kunden vil have dem til at undersøge det i butikken hvortil ekspedienten kan sige at det ikke er muligt at undersøge i butikken da de ikke har det rigtige USB- kabel liggende. Jamen så vil kunden have en ny GPS for det var det samme problem han oplevede for 2 år siden og der havde de givet ham en anden GPS. Kunden havde i øvrigt haft en GPS i 2 år forinden. Til dette kunne ekspedienten så forklare kunden at der ikke var nogen form for garanti på dette produkt eftersom at det var en erstatning for en erstatning der var over 2 år gammel.

Alt i alt vil jeg sige han var, sku’ tålmodig. Havde jeg stået der så havde han fået at vide at kan kunne gå hjem og se om han kunne få den opdateret eller også kunne han få den til reparation. dette udspillede sig over 15 minutter, hvor en emsig kunde der sikkert ikke havde læst det som stod i manualen for GPS’en omkring opdatering af denne at den skal være fuld opladet og den skal blive i computeren til man får besked om at fjerne den.

Så nu forstår jeg lige pludselig hvorfor der er en side der hedder HaderKunder.dk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.