Ahhh – hmmm – mobilitetsservice

Så kom øjeblikket hvor koblingen pludselig ikke kunne koble ud. Hvad satan er det for noget pis.

Så jeg ringer jo rundt for at få gode ideer til hvad der er galt. Hvorefter jeg kommer i tanke om at der jo er mobilitetsservice fra VW til rådighed. Jamen jeg ringer og der kommer en bil fra dansk autohjælp og henter den. Nu er den så kørt på værksted og jeg må vente til mandag med at få og vide hvad det kommer til at koste at få det lavet. Og ja jeg får en bil stillet til rådighed i morgen kl. 10.00 i århus.

Det er jeg lige nu er allermest spændt på er om bagkofanger/skørte er blevet smadret efter at ham fra Dansk autohjælp kørte over en fartbump på vejen. det gav et satans knald af den anden verden.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.