Software udvikling er fremtiden!

Jeg har i dag undersøgt hvad det ville koste at få opgraderet til den seneste version af Delphi som i dag hedder RAD 2010. Så først får jeg prisen på hvad det koster at opgradere. så får jeg spørgsmålet skal du have support med? support? hvad ligger der i det spørger jeg for jeg har ikke haft brug for support siden jeg startede med at bruge delphi i hvert ikke til hvordan det anvendes. Så siger konen sku’ at det er for at opdaterer produktet. Jamen hallo hvis der er fejl i produktet så skal jeg vil have opdateringerne uden beregning? nej det skal du betale for. -ok så det du siger er at det koster mig penge fordi at produktet ikke er i orden fra starten af. Ja det er korrekt! Det er normal praksis…. Okay så skal jeg skal næste betale produktets pris en gang om året for at være sikker på at produktet virker. Ja…

Her er det så jeg tænker jamen for satan vi skal til at udvikle programmer der har nogle små bugs som kunderne så skal betale for når de opstår. Jeg gad sku’ godt vide om dem der har fundet på dette stunt også ville betale bilens pris en gang om året for at være sikker på at den kunne komme nye pærer i bilen.

Det er dog en forunderlig verden vi lever i.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.