Politik – Er det sjovt eller hvad.

Det er et demokrati som vi lever i eller hvordan. Lemmingerne går til valgstederne og stemmer på personer som ikke rigtigt flytter sig. Det er jo de samme historier vi hører gang på gang.

Jeg er ansat i privat sektoren hvor vi selv betaler for spisepause!

https://ing.dk/artikel/fm-sluk-staten-sparer-haandoerer-kan-ikke-genbruge-frekvenserne-211761

Jeg læser at man vil sløfe FM båndet på trods af lægfolk fortælle at det ikke er noget der batter. Ja jeg hører ikke radio på DAB. Jeg streamer det fra nettet hvilket giver mig en mulighed for at hører radio i samme kvalitet som DAB. Men når jeg er i bilen anvender jeg FM og specielt Trafik informationen tager jeg til efterretning og ændrer min rute efter det. Det er så noget der ikke fungere på DAB. Jeg har tilfældigvis en bil med navigation og denne kan omlægge ruten til en ny afhængig af trafik situation vel og mærke hvis man gad og anvende det (Der er styr på det i Tyskland der får man sin rute ændret til noget brugbart). Vi hører gang på gang at vi brænder meget af i form af køer osv. så hvorfor ikke sikre at vi komme til at holde mere i kø således vi kan spilde mere tid på vejene. Ja når man er på DAB så hænger man i en blok af digital information og det er så den trafik radio der kommer til dig. Det er ikke som FM bånden hvor den tager den nærmest station.

Her er det jeg kommer til at tænke på politik hold kæft hvor kunne det være rart hvis der rent faktisk var nogen der skulle bestride poster i ministerier der rent faktisk viste hvad de talte om og ikke nogen der fra der livet igennem er blevet vartet op af først pædagoger der lærer børnene at de skal gå efter deres mavefornemmelse.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.