JustJensen.net

Politik

Danske bank

Af den 27. nov, 2012, under Politik, Økonomi

Det kan godt undere mig at der tegnes et billede af Danske Bank at de er ved at krakke i tv programmet sikke en fest og så dagen efter siger at de ikke var ved at krakke. Hvis de ikke var ved at krakke, hvorfor skulle de danske skatteydere så står model til bankpakke 2. Jeg synes det er kritisk at danske bank bare kunne have hentet pengene et andet sted. Jamen hvorfor gjorde så ikke bare det.

Generelt er sikke en fest jo et klart signal om at man har præmieret dem som satsede under festen.

Gad vide hvorfor jeg ikke kan få pengene dækket på min lotto kuponer der ikke gav gevinst. For alle andre der valgte at satse under festen har jo fået deres udgifter dækket.
Danske Bank spillede højt spil med deres satsning på det udenlandske marked. Det har jeg ikke noget imod men de må sku selv betale hvis det ikke lykkes.

Skriv kommentar mere...

DSB

Af den 04. dec, 2009, under Dagens nyheder, Politik

Undskyld. Men hvordan kan det være at man vender tilbage til en leverandør der allerede var vraget fordi de ikke kunne leverer. De gode mennesker i italien må da grine deres røv laser over DSB og danskerne. Ja jeg gør i hvert fald.

Skriv kommentar : mere...

Bibliotekers lovlige downlån tredoblet på et år

Af den 26. nov, 2009, under Dagens nyheder, Politik

Se dette er sku rigtigt smart. Men det må siges at være lidt trist at man ikke har fået bibliotekerne med i Syddjurs kommune således at det var muligt at anvende det her også

netmusik.dk

Bibliotekers lovlige downlån tredoblet på et år – dr.dk/Nyheder/Kultur

Skriv kommentar :, mere...

Syddjurs kommune

Af den 24. nov, 2009, under Dagens nyheder, Politik

Så er der fundet en ny borgmester i Syddjurs kommune. Hehe ja jeg er sådan set ligeglad med om det er rød eller blå stue. Det jeg synes der er værst er at vi har en kommune der ikke har styr på tingene. Det kunne. Være rigtig dejligt at se at der er styr på hvad man vil. Det er vel det vigtigste…

Skriv kommentar : mere...

Leder du efter noget?

Søg på sitet her:

Fandt du hvad du ledte efter. ellers skriv en kommentar til os.

Hjemmesider

Venner på nettet

Arkiv

Alle artikler kronologisk...