JustJensen.net

Rejse

Karen? August? ja flot VisitDenmark

Af den 16. sep, 2009, under Dagens nyheder, Information Teknologi (IT), Joke, Rejse

Undskyld men hvad gik der lige galt i forhold til hjernemasse hos dem der fandt på dette stunt? – Det er jo fantastisk at man ikke gennemtænker sådan en ide inden at man sætter den i værk. Jeg har som så mange andre kigget på denne “reklame” men jeg synes det er særdeles usmageligt at man vælger at give danmark omtale på den måde. Nu er vi så kommer på verdenkortet igen. Men til grin for det er hvad verden ser dette som et forsøg på at få folk til at besøge danmark. Som jeg ser det så er kvinder/piger i danmark lige blevet stemplet som nogle “lette” piger, der ikke bruger tid på at tænke ret meget over hvem de er sammen med og for den sag skyld ikke passer ret godt på dem selv i når de lige har møde en fyr som de ikke kan huske navnet på eller hvor de rent faktisk kommer fra.

Politiken skriver: VisitDenmark: ‘Karen’ er sød og værdig – Politiken.dk 

Ja hvis vi ikke i forvejen har et brand der siger at nordiske blondiner er lette på tråden så har vi det nu. om ikke andet så må der i hvert fald være nogen der har lidt en træls smag i munden efter dette indslag.
Du kan iøvrigt se lidt til Ditte Arnth Jørgensen her som er skuespilleren der er med i klippet.

Skriv kommentar :, , mere...

Tak for en vejrudsigt

Af den 15. jul, 2009, under Rejse

Nu er det jo så at min ferie står for døren og sikke en vejrudsigt der er klar til mig.

femdgn_ostjylland[1]

Så kan man da ikke andet en glæde sig til en ferie med møj vejr.

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
Skriv kommentar mere...

Höhle – Drypstenshule

Af den 01. jun, 2009, under Rejse

Denne sidste dag var det så blevet en drypstenshule vi skulle ind og kigge på. efter at have kørt et godt stykke tid ankom vi til hulen hvor vi skulle kigge lidt på disse drypsten. Ja vi nåede da også at kører forkert.

Det skulle vise sig at være en vandretur op ad bjerget al’a krimmler vandfaldet. Men denne sti var ikke lige så let at forcere som den ved krimmler vandfaldet det var vist bare en sti det var anbragt der efter hvor man lige kunne gå.

20090601-Oestrig-DSC03686 Vi kommer helt op til hulen for at finde ud af at vi ikke har kontanter nok med samt at næste forvisning af hulen var om 2 timer. Vi havde ikke taget hverken vådt eller tørt med derop. Men nu havde vi jo slæbt bedstemor og bedstefar derop så vi skulle have nogle kontanter fremskaffet så Linda meldte sig til at gå turen ned efter kontanter og tage turen op igen med noget at spise og drikke.

Efter en time havde hun været ned og oppe igen. Det var lidt vildt

Så man måtte sige at hun havde fået varmen.

Vi fik set hulen og drypsten. de var ikke ret store men de var jo også 1000 år om at vokse en mm.

Kortbillede

Efter vi havde kigget på hulen og var kommet ned igen. så gik turen forbi Bad Gastain som er en gammel kurby. der var da også lige et vandfald inde midt i byen.

Efter at have brugt en ½ time der tog vi tilbage til hotellet for at opleve et traditionsrigt Østrigsk aften måltid. Den stod på knaedle og Sur kål.

(Læs mere…)

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
Skriv kommentar :, , mere...

Hviledag

Af den 31. maj, 2009, under Rejse

Så blev det søndag og der er dømt hviledag. Men indtil videre er det blevet til at vi skal på siteseeing i den lokale SPAR ja man kan jo næsten heller ikke fortænke bedstemor i det.. hehe. Emil gætter stadig passwords til sin Ipod og vi har fundet ud af det vil koste 6500,- at hente itunes via mobiltelefonen så det dropper vi ligesom.

efter at have brugt noget tid på at finde ud af om det var muligt at knække koden til Emils ipod blev vi enige om at vi ville kører en tur ud og se om vi kunne finde noget internet for at hente Itunes og prøve den vej. Så efter at have kørt i et stykke tid forhører vi på den lokal tankstation om de viste hvor man kunne finde internet. Det kan man på McDonalds og det koster ikke noget der. Så afsted det gik til den lokale McDonalds 75 km væk. Her finder vi itunes og sætter den i gang med at downloade. Men da den er ved at være færdig viser det sig at dvale funktionen træder i kraft og en ½ time på McDonald er spilt. Så på den igen. Efter at have downloadet Itunes kommer det spændende øjeblik – for at finde ud af at det ikke er muligt at låse den op med mindre vi låser Ipod’en op først. Spild af tid tænker jeg bare.

Nå men vi fik da lært Alexander at spille Vest om ikke andet og så havde vi en hyggelig aften i Resturanten på Hotellet.

(Læs mere…)

Skriv kommentar :, , , mere...

Krimmler Wasserfalle

Af den 30. maj, 2009, under Rejse

IMGP1202Efter en særdeles hyggelig aften i resturanten hvor vi blev smidt ud kl 22.00 og ind i slyngelstuen for at spille kort. var det tid tilat komme ud af fjerene. vi hvade ikke  besluttet hvor vi skulle hen andet end at vi skulle have noget at spise til morgen. Da vi kigger på vejrudsigten i den lokale avi kunne bedstefar konstatere at det var regnvejr at der var lovet for os i dag. Så han var klar til at blive hjemme og drikke et par kander vin. – Men efter en kort diskution ved morgenbordet var vi enige om at vi skulle ud og se krimmler vandfaldet. Det skule være stort nogen sagde at det var det tredie største i verden eller var det bare europa. Vi kørte i godt og vel 2½ time og gjorde hold ved spar hvor Emil genfandt sin ipod touch “problemet er bare at han ikke kan huske kodeordet til den”. Der blev dog købt et par fine høretelefoner til den.

(Læs mere…)

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
Skriv kommentar :, , mere...

Dachstein Gletscheren.

Af den 29. maj, 2009, under Rejse

IMGP1050 Turen skulle i dag gå til en gletscher og vi havde udset en i nærheden af hotellet. der var ikke ret langt. Vi kørte ca. ½-1 time at kører derop. Da vi ankom var temperatur ved foden af svævebanen 4 grader Cencius. Ja vi måtte have noget tøj på da der sikkert ikke blev varmere når vi kom højere op. Vi hoppede på svævebanen, hvilket skal siges kostede kassen € 29 pr mand at betale. efter at vi var kommet til toppen var temperaturen så kun –6 og en smule snestorm. så skal man være glad for at man havde regntøj yderst og varmt tøj på inden under. Ens fingere blev hurtigt kolde. vi gik en tur ned til løjben hvor der var en flok ski-bumser “eller Snowboard unger” der legede. Det snede og der var koldt så vi gik en tur ind i ispaladset der også var deroppe. Men sikke en udsigt der var deroppe når der ikke lige stod sne ind i hovedet af en.

Da vi havde været deroppe et par timer og var blevet kolde gik turen ned igen og retur til hotellet hvor der blev dømt hygge i resturanten. det forgik ved at vi rent faktisk nåede at få eftermiddagskaffen og kagen på hotellet. også bestilte bedstefar en kande hvidvin og da den var væk en mere. Så var han klar på at vi gik til den for det var jo snart aftensmad. men vi skulle lige hvile lidt inden den. (Læs mere…)

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
Skriv kommentar :, mere...

Leder du efter noget?

Søg på sitet her:

Fandt du hvad du ledte efter. ellers skriv en kommentar til os.

Hjemmesider

Venner på nettet

Arkiv

Alle artikler kronologisk...