JustJensen.net

Tanker

Jensen’s bøfhus vs. Jensen’s Fisk

Af den 19. sep, 2014, under Tanker

Jeg synes det er vild interessant som fårene kører rundt på facebook. Der er rigtig gang i den med Jensen’s bøfhus kontra Jensen’s fisk. 

Det jeg finder interessant er at folk er helt oppe i det røde felt over den store tryner den lille. Venner det har sku da foregået så mange gange før. Hvad forventer i at opnå andet end at jensen’s bøfhus kommer til at æde et par kameler.

Når man kigger rundt i landskabet af mulighed for at få kvalitet så er det stærk begrænset hvad der er af kvalitet tilbage. Folk sætter uden at så meget som at blinke med øjne tænderne i en bøf der er købt i Rema 1000 til en slik og regner emd at det ikke er naboen skosål man har fået vendt på grillen. vi er et samfund uden kvalitets tænkning når det kommer til hvad der puttes i hovedet. Jeg undrer mig over at folk synes det skal gøres til en fanatisk 

Jensen’s bøfhus + flere er jo junk food sælgere og folk i dette fantastiske land vælger kvantitet frem for kvalitet. der er sku langt til den nærmeste slagter. hmmm fordi folk handler i Rema, Fakta og andre kæder der gør det til en standard at sælge tingene så billigt som muligt. 

Skriv kommentar :, mere...

Folkeskolen og IT!

Af den 09. feb, 2010, under Tanker

Nu må der sku da snart være nogen der lige tager sig lidt sammen. Man vil have at børn der bliver sendt i skole skal kunne aflevere deres opgaver i Microsoft Word da det tilsyneladende er det eneste som skolens lærer kan finde ud af at anvende. Der hvor kæden hopper helt af er når der bliver sent noget information ud til skolens børn/forældre via intranet. Det er jo nu nærmest et krav at man har en computer i hjemmet med Microsoft Word samt at der er en internetforbindelse for at kunne følge med i hvad ens børn laver. Forældre der ikke har kapacitet til at vedligeholde en internetforbindelse (150kr/md) samt indkøbe en computer (4000 kr) og en officepakke (1000kr) kan ikke følge med i hvad deres børn lærer i “folke”skolen. Jamen de kan da gå biblioteket og låne en computer. Jamen hvordan i alverden skal en familie der har travlt nok med at finde midlerne til at overleve til næste dag kapacitet til at gå på biblioteket låne computer finde ud af hvordan den fungere og hvordan de får fat i Intranet på deres børns skolen og så skal de tilmed forholde sig til hvad der anvendes af tekstbehandlingsprogram / officepakke ja hvad er det i det hele taget.

Dem der måtte læse dette indlæg af sur opstød fra mig er så nogen der har en højere kapacitet i deres hverdag således at de har en computer de kan komme på internettet med.

Skriv kommentar :, mere...

Leder du efter noget?

Søg på sitet her:

Fandt du hvad du ledte efter. ellers skriv en kommentar til os.

Hjemmesider

Venner på nettet

Arkiv

Alle artikler kronologisk...