JustJensen.net

Bil

Sommerdæk

Af den 22. jul, 2012, under Bil

Hold nu kæft det er noget af en opgave at finde dæk på nettet. Man kan sagtens finde dæk som man kan bestille over nettet men når man skal finde et sted hvor man kan både købe dem og få dem monteret så er det kun dem i den dyre ende der bliver givet priser på. Jeg har været på nettet for at se om jeg kunne finde et par dæk af BF Goodrich da jeg i forvejen har nogle der ikke er slidt ned. Så jeg tænkte at jeg ville smutte forbi Goodrich hjemmeside og finde nogle forhandlere. BF Goodrich i århus. fint jeg tager dem fra en en ende af.

Nordisk Olie og Gummi import AS de er jo importører så der skal jeg nok ikke regne med at finde priser.

Euromaster

image

De giver en mulighed for at bestille et dækskifte men de reklamer ikke med at de har BF Goodrich.

image

Som det fremgår så er det kun Michelin, Goodyear, Kleber og Tigar der er deres mærker.

så vi kigger på den næste i rækken. nå ja det var import igen nordisk olie og gummi import. så vi hopper straks videre til den næste i rækken Kvik center. Man bliver jo helt opstemt når man så finde dette på deres forside

image

Så er vi på rette vej. Der giver de rent faktisk en mulighed for at finde den dæk fabrikant man leder efter og med priser.

image

Så det er da en start. Jeg tænker er det så det billigste her og nu så vi kigger lige videre. næste på listen er Quick pot

image

Igen så er der ikke noget af det der er opgivet på BF goodrichs hjemmeside. men jeg kan da købe 4 dæk inklusiv montering – men nu var det ikke lige det jeg var interesseret i. Generelt en dårlig oplevelse. jeg synes jo at de burde præsentere priserne på de dæk de vælger at sælge! nå men vi ser hvor jeg ender i farten i morgen. Jeg kan anbefale at man kigger på Hjul Skift hvis man ikke gider at rode rundt som jeg har gjort. Go sommer.

Start Slide Show with PicLens Lite PicLens
Skriv kommentar : mere...

Køreundervisning!

Af den 11. nov, 2009, under Arbejde, Bil

Jeg har i dag været på farten. Som jeg jo så ofte er i form af mit job som tekniker. Jeg sidder og lytter til P4, hvor der noget diskution om, hvorvidt man skal lade unge under 18 starte med at lære at kører bil sammen med en mere erfaren voksen. Ideen tiltaler mig da jeg tænker det måske kunne give lidt mere kultur i den danske trafik.

Men efter at have kørt ganske få kilometer på en næste tom djursland motorvej, kan jeg sige, at det mener jeg bestemt ikke. Jeg ser i spejlet at jeg har en bilist bag mig foran mig ligger en lastbil og det gab der er mellem lastbilen og jeg er hvad der skal være for at man overholder reglerne om at holde afstand. Jeg kigger op og ser der er 1000 meter til lystrup afkørslen. Den “langsom” overhalende er kommet op til mit baghjul og vi passer nu 500 meter skiltet. Tror mig her er det at jeg slår hælene i omkring det med at lade erfarne bilister lære deres børn at kører bil. For manden i sin bil blinker til højre og begynder at trække ind mod mit ventre forskærm her er jeg nød til at stille mig på bremsen for fjolset skal til Lystrup. Hvis det er det børnene kommer til at lærer så nej tak.

Nu kan det så være at der sidder nogen og siger jamen du skal give plads. Det er helt korrekt at det skal jeg og jeg gør det gerne specielt når der er mange på vejen. men her snakker vi om en næsten tom vej fjolset vælger ikke at fortage en hurtig overhaling og så komme ind til højre for at dreje af… Hvis dette her skal gennemføres så skal hjernen jo ligesom være med når man kører bil og vi ved alle at det er den ikke ved de unge der har benzin i blodet men ham her havde da hverken benzin eller hjerne med da han begav sig ud på motorvejen.

Målet må være at der kommer nogle trafikanter som kan finde ud af at kører efter forholdene og så lige tænke over om det er smart at overhale inden man alligevel skal dreje af motorvejen.

Der er simpelthen for mange der kører i deres egen tanker snakker i telefon eller fortager sig noget helt tredje når de kører på motorvejen. Så lidt mere omtanke på vejen inden dette forslag bliver til virkelighed.

Skriv kommentar :, mere...

Ahhh pis bil

Af den 20. jul, 2009, under Bil

Nå så har værkstedet fået kigget på bilen. Gearkassen skal fandme af for at de kan finde ud af hvad der er galt. Så det var så den ferie der røg der.

(Læs mere…)

Skriv kommentar :, , mere...

Ahhh – hmmm – mobilitetsservice

Af den 18. jul, 2009, under Bil

Så kom øjeblikket hvor koblingen pludselig ikke kunne koble ud. Hvad satan er det for noget pis. (Læs mere…)

Skriv kommentar :, mere...

Når man nu skal på arbejde

Af den 03. jul, 2009, under Bil


Ja Ja der er jo minimal forskel mellem ham her og så en Avery Tekniker på udkald.

Skriv kommentar :, , , mere...

Sådan sætter man nye dæk på!!

Af den 22. maj, 2009, under Bil

Sådan skal det gøres

Skriv kommentar mere...

Leder du efter noget?

Søg på sitet her:

Fandt du hvad du ledte efter. ellers skriv en kommentar til os.

Hjemmesider

Venner på nettet

Arkiv

Alle artikler kronologisk...