JustJensen.net

Arkiv for oktober, 2010

Danske Spil

Af den 16. okt, 2010, under Information Teknologi (IT)

Flash – hvad satan sker der. Nå men jeg havde en ide om at jeg ville spille lotto og tage det over nettet. Hertil får jeg at vide at kører det ikke skal jeg hente den seneste flashplayer fra nettet. Dette gør at jeg begiver mig til Adobes hjemmeside for at hente den seneste version og jeg bliver bedt om at anvende deres download manager og henter det får derefter at vide at jeg ikke får lov at fortsætte før jeg har lukket for internet explorer. live messenger og WINDOWS MESSENGER okay så jeg lukke for det jeg kan se samt for windows messenger. Undskyld men her ville de fleste der ikke er vant til at rode med computere så været stået af for windows messenger ligger og kører i baggrunden og den er ikke umiddelbart synlig. Nå men installationen kører men jeg får så en fejl fordi der er noget som anvender flash der stadig kører og jeg skal forsøge igen. det eneste jeg kan forsøge er at logge af og logge på igen. ADOBE DOWNLOAD MANAGER viser jo flash. Men man får at vide at man afbryder installation hvis man lukker den?!?! Adobe skal i ikke til at tage jer lidt sammen.

Skriv kommentar :, , , , , mere...

Xmarks Sync to be Discontinued

Af den 02. okt, 2010, under Information Teknologi (IT)

Det er jo lidt en skam hvis dette ikke får lov at fortsætte. Det er en ganske genial løsning hvis man har flere forskellige maskiner man arbejder på og gerne vil have at de bookmarks man har er tilgængelig alle steder.

Xmarks Sync to be Discontinued

Skriv kommentar : mere...

Nyt arbejde!

Af den 01. okt, 2010, under Arbejde

Så har jeg fået nyt arbejde. Jeg er begyndt hos Limo Label Systems, Hvor jeg kommer til at stå for service til Limo Label Systems kunder.

Dette betyder at jeg skal sige farvel til mine kollegaer i Avery Dennison Printer Systems Skandinavia og sige goddag til nye og spændende kollegaer i Limo Labels og Limo Label Systems.

Mere om min nye arbejdsplads her. www.limolabelsystems.dk

Skriv kommentar mere...

Leder du efter noget?

Søg på sitet her:

Fandt du hvad du ledte efter. ellers skriv en kommentar til os.

Hjemmesider

Venner på nettet

Arkiv

Alle artikler kronologisk...