Så er vi ankommet!

Hotel IbisBillund Efter et par timer i Fly. og ca 1 time og 20 minutter i Tog ankom vi til hotel Ibis i Massy. Receptionisten ser straks at jeg skal have en ryge værelse allerede der ser det lovende ud når man tænker på at det kun er et 2 stjerners hotel vi skal bo på.

Bente har fået sig indrettet med internet og jeg ligeså så nu er vi klar til at modtage en masse undervisning. 

Nå men nu vil vi ud ogse hvad der er af muligheder for at få noget at spise i kvarteret. Jeg mener nu at det var i massy at der var en masse uro men det finder jeg lige ud af når jeg kommer tilbage efter aftens maden.

hippopotamus Vi har nu fået noget at spise på Hippopotamus som er en restaurant her i Frankrig. Jeg vil sige at vi bestilte en menu med det hele og vi blev mætte og for det beløb af 21€ det synes jeg ikke var galt. Den svarer lidt til Jensen bøf hus i Danmark.

 

 

 

 

Avery Efter vi havde spist gik vi ud for at finde ud af hvor det var vi skulle på kursus…. De er 2 minutters gang fra hotellet. Jamen så kan vi vist ikke få det bedre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.