Anden kursusdag

Så er anden kursusdag overstået. det jeg frygtede på forhånd i forhold til den måde man har valgt at udvikle sig i denne system bliver desværre bekræftet da topledelsen deltager i kursuset.

Først vil jeg sige at kurset vi modtager er grundtrin i Oracle det vil sige at nogle af de ting vi ser er det som systemet kan i øjeblikket og dem der underviser os er vant til at anvende systemet i Miamisburg US. Derfor skal man ikke bruge en masse tid op at diskutere hvordan systemet burde være for at det passer ind i det man gerne vil have det skal gøre… det er noget man bør notere sig og så sende videre til dem der tilpasser systemet og finde ud af om det kan lade sig gøre.

I det tilfælde at det kun er topledelsen, som beslutter hvordan systemet skal være så ses ikke hvordan vi skal arbejde med det i hverdagen og det har jeg lidt følelsen af at de gør.

Diskutionen faldt på om det kan lade sig gøre? Men projektlederen vil ikke love noget for det skal først undersøges. Min holdning er alt er jo muligt da Oracle er en database og så handler det jo om at præsentere de ting brugeren har brug for. Så er det ganske rigtigt at alt ikke kan lade sig gøre hvis processerne ikke er konstrukretet til det. Men den smule jeg kende til Programmering er det dårligt lavet hvis man ikke har taget højde for noget sådan i et stort system. da det er umuligt at vedligeholde ellers. Men det er åbenbart blevet skruet sammen således at det kun er en skabelon der bliver vist i hele organisationen. Ikke særligt smart efter min mening.

Nå men nu skal vi snart på fiske restaurant og have noget fisk så det passer ganske udmærket til hvad jeg oplever i øjeblikket i forhold til dette projekt. Fisk. som en klog mand engang sagde til mig ændre det du kan ændrer og det du ikke kan ændre lad være med det. Så fred med det. Jeg har ikke autoriteten til at overbevise nogen der sidder på en taburet og som skal virke til at have forstand på det de snakker om.

ProjectProcess

En lille ting som man kunne tænke over i den forbindelse er denne grafik. Gad vide hvor vi ender.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.