Hjem

Så er sidst dag overstået i kurseset omkring Service request, Service kontrakter og Install Base. Det har været informativt og lærende nu skal vi så først bruge det i September 2009 så det bliver spændende og se hvor meget vi husker til den tid.

VentetidNå men vi var færdige kl. 12.30 og flyet går først kl. 19.40 så vi har masser af tid i lufthavnen til at kigge lidt. Det er så hvad vi gør. Det har været en rigtig go tur men nu vil vi bare gerne hjem det er hvad vi trænger til.

Degaulle Vi skal med fra Gate 21 da vi kommer ombord i flyet får vi at vide at airconditionen er i stykker så der bliver lige arbejdet på at finde en løsning. det lader til at de finder en løsning. men efter 20 min i luften så koger flyet ved 40 grader. Det var ikke lige hvad man havde behov for. Men hvad vi kommer til billund og så ellers hjem så hurtigt vi nu kan kører.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.