Billetlugen

Luk den. Det er simpelthen umuligt at komme igennem til at få en billet og så har man endda siddet og ventet på at de skulle blive frigivet billetterne.

Startskuddet til billetsalget gik kl. 10.00 og jeg har helt sikkert været en af de første der trykkede på knappen. Så har man jo læst på lugen at man nok skal blive betjent bare man ikke hamrer på knappen. så det er jo fint. jeg sidder og venter og kl. 11.10 ryger forbindelsen til deres server. Og jeg har så efterfølgende mistet kontakten til serveren 3 gange.

Det kunne være man skulle finde en anden til at sælge billetter for billetlugen har problemer hvergang at der er en koncert af bare lidt dimensioner. De skulle skamme sig de folk der har dimensioneret system hos billetlugen. Det er dælme dårlig IT-Ledelse.

One thought on “Billetlugen

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.