TV 2 kommer til at koste penge

Det er jo fantastisk. Mere brugerbetaling. Det der gør mig lidt livlig over dette er at man i tidernes morgen sagde at TV2 skulle være selvfinanseret ved hjælp af Reklamerne. Men der er løbet meget vand i åren siden der er kommet ZULU, CHARLIE, FILM, SPORT og ikke mindst NEWS til.. Nu skal man så til at betale for at se TV 2 og det skal så være dem, der allerede betaler for at se tv som f.eks folk med kabel tv og antenne foreningen. Hertil kommer der så et spørgsmål hvorfor skal alle ikke betale. Min holdning til dette er at de kan bare lukke for butikken. De har som de eneste haft mulighed for at tjene pengene via reklamerne men at de ikke kan få tingene til at hænge sammen efter at de har fået flere kanaler. De har åbenbart ikke lært at man ikke skal slå brødet for stort op.

TV 2 Nyhederne – TV 2 kommer til at koste penge

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.