Giv med den ene tag med den anden

Nu er der jo så kommet et udspil fra skattekommissionen, hvor man også går efter dem som har sat sig i en bolig. Jeg synes det er et uhyggeligt argument at det kun er dem der har sat sig hårdt i det som der kommer til mærke det. Det er jo ikke helt er korrekt hvad med førstegangskøbere som skal ud og låne pengene.. De vil ikke kunne låne så meget med det resultat at de skal sætte sig i noget mindre end de først ville. Eller også skal lønpresset stige yderligere for at man har det samme rådighedsbeløb og råd til det man i første omgang gerne ville sidde i. Det betyder at huspriserne enten skal falde yderligere eller at lønnen skal op. Men lønnen kommer nok ikke til at stige i øjeblikket med finanskrise. så huspriserne skal ned. Det betyder at dem der skal have solgt i øjeblikket må forvente at de skal sænke priserne yderligere for at komme af med deres hus. Men altså de har jo fået skatte lettelser og så kan man jo også tage det fra folket igen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.