Østrig tur retur

Østrig tur retur

20090526-Oestrig-IMGP0647 Vi startede ud fra Ølsted kl. 15.10. tirsdag den 26-5-2009 og kørte mod Tyskland, hvor vi kørte ind hos fleggaard for at hente lidt sodavand. Derefter kørte vi mod Goslar hvor hotel kaiserpfalz hoherweg 17 ventede på os. Dette stræk kunne vi fint klarer med en pause på halvvejen. så vi holdt ind lige efter at vi havde passeret elb tunnellen i Hamburg.

Vi var en tur nede og kigge i byen Goslar efter vi ankom dertil kl. 22.15. Vi kan varmt anbefale at man tager en overnatning på hotellet det var fine forhold og sammenlignet med noget at det man oplever når man kører rundt som tekniker så vil jeg sige at det var bedre end de scandic hoteller jeg har besøgt og prisen er € 35 pr. person. Selve byen Goslar var interessant fordi at det var meget gamle bygninger der var i det område hvor vi havde hotel.

Mine forældre hyggede sig enormt allerede inden at vi er nået til østrig som jo er målet for vores tur. Så næste gang tager vi en tur til tyskland og tilbage igen.

I østrig har vi fundet et Hotel i Østrig med alt inkluderet via hjemmesiden http://www.tastatour.dk/ hvor det koster kr. 275,- pr person pr. dag.

[envira-gallery id=”2628″]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.