Schlosserwirt berghotel haus am inntal

Schlosserwirt berghotel haus am inntal

Så startede vi ud fra tyskland mod østrig efter en ganske fortrinlig morgenmad på hotellet i goslar. Planen var at nå berghotel schlosserwirt inden at aftensmaden bliver taget af bordet.

20090527-Oestrig-IMGP0715På vores lange vej ned gennem Tyskland blev der også tid til at se Bedstemor og Bedstefar spise et par BIG KING på burger king. Ja det havde man så ikke regnet med at man skulle opleve.

Efter at have kørt ca. 500 kilometer af de 800 kilometer blev det tid til endnu et stop. Men der var ikke nogen problemer i forhold til bedstemor og bedstefars trange kår på bagsædet sammen med Emil. De hygge sig med tyrkisk peber og sure sokker “nej ikke en ny bonbon model”. Da vi er tæt på ankomst synes vi at det ser lidt trist ud hvis vi skal bo i dalen hvor vi kører da vi gerne ville op i bjergene. men de sidste 3,8 km foregår af snogede bjergvej – med den kommentar fra emil at nu må jeg godt kører lidt langsommere. Vi ankommer til Berghotel schlosserwirt hvor klokken er 19.45 køkkenet har stadig åben og vi får en 3 retters menu bestående af dagens suppe som var noget der mindede om pandekager der var skåret i strimler – Men det smagte nu godt. Så var der wienerschnitcel med champinon sovs og til sidst budding.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.