Dachstein Gletscheren.

IMGP1050 Turen skulle i dag gå til en gletscher og vi havde udset en i nærheden af hotellet. der var ikke ret langt. Vi kørte ca. ½-1 time at kører derop. Da vi ankom var temperatur ved foden af svævebanen 4 grader Cencius. Ja vi måtte have noget tøj på da der sikkert ikke blev varmere når vi kom højere op. Vi hoppede på svævebanen, hvilket skal siges kostede kassen € 29 pr mand at betale. efter at vi var kommet til toppen var temperaturen så kun –6 og en smule snestorm. så skal man være glad for at man havde regntøj yderst og varmt tøj på inden under. Ens fingere blev hurtigt kolde. vi gik en tur ned til løjben hvor der var en flok ski-bumser “eller Snowboard unger” der legede. Det snede og der var koldt så vi gik en tur ind i ispaladset der også var deroppe. Men sikke en udsigt der var deroppe når der ikke lige stod sne ind i hovedet af en.

Da vi havde været deroppe et par timer og var blevet kolde gik turen ned igen og retur til hotellet hvor der blev dømt hygge i resturanten. det forgik ved at vi rent faktisk nåede at få eftermiddagskaffen og kagen på hotellet. også bestilte bedstefar en kande hvidvin og da den var væk en mere. Så var han klar på at vi gik til den for det var jo snart aftensmad. men vi skulle lige hvile lidt inden den.[envira-gallery id=”2954″]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.