Krimmler Wasserfalle

IMGP1202Efter en særdeles hyggelig aften i resturanten hvor vi blev smidt ud kl 22.00 og ind i slyngelstuen for at spille kort. var det tid tilat komme ud af fjerene. vi hvade ikke  besluttet hvor vi skulle hen andet end at vi skulle have noget at spise til morgen. Da vi kigger på vejrudsigten i den lokale avi kunne bedstefar konstatere at det var regnvejr at der var lovet for os i dag. Så han var klar til at blive hjemme og drikke et par kander vin. – Men efter en kort diskution ved morgenbordet var vi enige om at vi skulle ud og se krimmler vandfaldet. Det skule være stort nogen sagde at det var det tredie største i verden eller var det bare europa. Vi kørte i godt og vel 2½ time og gjorde hold ved spar hvor Emil genfandt sin ipod touch “problemet er bare at han ikke kan huske kodeordet til den”. Der blev dog købt et par fine høretelefoner til den.

Kortbillede

Nå men vi kørte som sagt i et par timer for at nå frem til Krimmler og vejret var med os. Så der var solskin og vi havde selvfølgelig slæbt alt regntøjet med da vi jo viste fra bedstefar at der var lovet regnvejr… Vi startede alle ud med at det var ikke et problem at komme op til toppen vi havde jo læst at det kun tog 3 timer og det kunne vi da nemt nå det var jo ikke andet end 431 meter i højden. men jeg skal love for at man fik vejret og jo højere vi kom op desto mindre luft og mere stejle stier. Vi nåede da toppen af vandfaldet og vi måtte alle sande at det var fantastisk flot. både forneden og foroven.

Efter at vi havde haft en rigtig dejlig tur til toppen gik det atter nedad. Det var faktisk lidt underligt for man synes ikke man havde gået så langt derop. Men det tog da alligevel en time at komme ned og vi havde vel brugt 2½ time på at gå op. Der var i øvrigt 4,15 km af gangstien.

Med det imponerende vandfald på 380 m er Krimml Vandfaldet det femte højeste vandfald i verden. En vandretur sti gør det muligt at komme meget tæt på dette betagende stykke natur, med fine udsigtspunkter. Det hele kan nydes i Hohe Tauern National Park.

Krimmler Vandfaldets hjemmeside

[envira-gallery id=”3042″]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.