Hviledag

Så blev det søndag og der er dømt hviledag. Men indtil videre er det blevet til at vi skal på siteseeing i den lokale SPAR ja man kan jo næsten heller ikke fortænke bedstemor i det.. hehe. Emil gætter stadig passwords til sin Ipod og vi har fundet ud af det vil koste 6500,- at hente itunes via mobiltelefonen så det dropper vi ligesom.

efter at have brugt noget tid på at finde ud af om det var muligt at knække koden til Emils ipod blev vi enige om at vi ville kører en tur ud og se om vi kunne finde noget internet for at hente Itunes og prøve den vej. Så efter at have kørt i et stykke tid forhører vi på den lokal tankstation om de viste hvor man kunne finde internet. Det kan man på McDonalds og det koster ikke noget der. Så afsted det gik til den lokale McDonalds 75 km væk. Her finder vi itunes og sætter den i gang med at downloade. Men da den er ved at være færdig viser det sig at dvale funktionen træder i kraft og en ½ time på McDonald er spilt. Så på den igen. Efter at have downloadet Itunes kommer det spændende øjeblik – for at finde ud af at det ikke er muligt at låse den op med mindre vi låser Ipod’en op først. Spild af tid tænker jeg bare.

Nå men vi fik da lært Alexander at spille Vest om ikke andet og så havde vi en hyggelig aften i Resturanten på Hotellet.

[envira-gallery id=”3053″]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.