Höhle – Drypstenshule

Denne sidste dag var det så blevet en drypstenshule vi skulle ind og kigge på. efter at have kørt et godt stykke tid ankom vi til hulen hvor vi skulle kigge lidt på disse drypsten. Ja vi nåede da også at kører forkert.

Det skulle vise sig at være en vandretur op ad bjerget al’a krimmler vandfaldet. Men denne sti var ikke lige så let at forcere som den ved krimmler vandfaldet det var vist bare en sti det var anbragt der efter hvor man lige kunne gå.

20090601-Oestrig-DSC03686 Vi kommer helt op til hulen for at finde ud af at vi ikke har kontanter nok med samt at næste forvisning af hulen var om 2 timer. Vi havde ikke taget hverken vådt eller tørt med derop. Men nu havde vi jo slæbt bedstemor og bedstefar derop så vi skulle have nogle kontanter fremskaffet så Linda meldte sig til at gå turen ned efter kontanter og tage turen op igen med noget at spise og drikke.

Efter en time havde hun været ned og oppe igen. Det var lidt vildt

Så man måtte sige at hun havde fået varmen.

Vi fik set hulen og drypsten. de var ikke ret store men de var jo også 1000 år om at vokse en mm.

Kortbillede

Efter vi havde kigget på hulen og var kommet ned igen. så gik turen forbi Bad Gastain som er en gammel kurby. der var da også lige et vandfald inde midt i byen.

Efter at have brugt en ½ time der tog vi tilbage til hotellet for at opleve et traditionsrigt Østrigsk aften måltid. Den stod på knaedle og Sur kål.

vi hyggede os resten af aften med at kigge lidt på de øl som vi havde fået serveret i løbet af ugen og gjorde os klar til at vi skulle rejse hjem i morgen.

[envira-gallery id=”3104″]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.