Vekselstrøm/Jævnstrøm (AC/DC) på den fede måde.

Så kom AC/DC endelig til Danmark igen. Det blev den ultimative oplevelse for en AC/DC Fan som jeg

Dagen startede dog med at den koncertbus vi skulle med ikke lige havde informeret om at de ikke viste hvad AC/DC var for noget. Så vi fik at vide at vi bare kunne komme med vores CD’er så skulle de nok spille dem. Men det var der ligesom ikke nogen af de feststemte mennesker der havde noget med af. Hvor fanden skulle man vide det fra! Så det musik der var at vælge imellem var Birthe Kjær og den knaldrøde gummibåd også Birthe Kjær og den knaldrøde gummibåd. Det lykkes dog på et tidspunkt at hører et enkelt nummer med AC/DC fordi at det blev spillet på P3.

Nå men vi ankommer til København og ligger ud med at finde et sted hvor vi kunne spise. Vi finder Den Fransk Café hvor vi også finder bord og får og noget og spise “hold kæft, hvor er det billigt” var nærmeste det eneste vi hørte fra Peter Stig som, hvis han fik lov havde prøvet hele menukortet. Efter at have indtaget 1½ Mexi Burger gik det retur mod parken, hvor vi fik lidt til ganen på vejen og det enten med at vi startede en fest ved det offenlige toilet på trianglen. Der var da også lige et par damer der var oppe i årene, der lige skulle have et par Gajol shots med hjem til kaffen efter vi havde overtalt dem. Da klokken blev 19 begyndte vi at gå til parken. Og fandt også frem til hvor vi skulle ind. Der var et par opvarmningsbands, der spillede inden AC/DC skulle på det ene var “the floor is made of lava” og det andet var “the answer” vi fik hørt “the answer” og efter at have hørt det kunne man kun glæde sig endnu mere til at ACDC gik på scenen. 19062009066 ACDC gik på kl. 21.42, hvilket jeg er lidt træt af da jeg stod og var ved at få drikkevarer og de var jo annonceret til at starte kl. 21.45. Så jeg fik ikke starten med. – men til gengæld resten af koncerten. Det var sku’ Fantastisk at se de gamle rock n’ rollere drøne rundt på scenen som om at alderen ikke var ændret. Det skal siges at jeg så dem i forum sidst de var i Danmark og dengang var det jo en lille lukket fest for en 4000 mennesker. Men tingene gik bestemt ikke langsommere fordi at drengene var blevet det ældere.

Numrene de spillede var som følger:

 • Rock And Roll Train – “BLACK ICE”
 • Hell Ain’t A Bad Place To Be – “Let There Be Rock”
 • Back In Black – “Back In Black”
 • Big Jack – “BLACK ICE”
 • Dirty Deeds Done Dirt Cheap – “Dirty Deeds Done Dirt Cheap”
 • Shot Down In Flames – “Highway To Hell”
 • Thunderstruck – “The Razor’s Edge”
 • Black Ice – “BLACK ICE”
 • The Jack – “High Voltage”
 • Hells Bells – Back In Black
 • Shoot To Thrill – Back In Black
 • War Machine – “BLACK ICE”
 • Dog Eat Dog – “Let There Be Rock”
 • Anything Goes – “BLACK ICE”
 • You Shook Me All Night Long – Back In Black
 • T.N.T. – “High Voltage”
 • Whole Lotta Rosie – “Let There Be Rock”
 • Let There Be Rock – “Let There Be Rock”

Ekstra numrene (Klassisk ACDC)

 • Highway To Hell – “Highway To Hell”
 • For Those About To Rock (We Salute You) – “For Those About To Rock (We Salute You)”

19062009075 Noget jeg bed meget mærke i var guitarsoloen fra Angus i “Let there be rock” normalt bliver man træt af at hører på en guitar i solo. men her virkede det som om at det ikke gjorde noget og man nu engang holdt lige øje med tiden ind imellem så var det sku’ meget fedt at man ikke blev træt af at se og hører Angus i næsten 20 minutter gi’ den gas på spade. En anden ting var at der var så meget med at de go’e gamle som man jo også gerne vil se dem performe og det må siges at det var lige et par enkelte numre fra deres nye album “Black Ice” og resten var gode Rock alongs. Jeg kan kun sige jeg er klar igen hvis de nogen sinde kommer til Danmark igen. Men det tror jeg desværre ikke bliver tilfældet ikke hvis vi ikke ser dem igen før om 13 år. For så er Angus jo 67!

Nå men efter koncerten var det jo tid til at finde bussen og den var jo lige om hjørnet. men når man nu kender sin frue godt nok til at vide at hun ikke kan finde vej så blev jeg noget bekymret over at jeg blev væk fra hende og at min telefon løb tør for strøm. Så jeg havde travlt med at finde nogle af vennerne der lige have hendes nummer på deres telefon og så få ringet til hende. Men det viste sig faktisk som en meget interessant oplevelse at hun rent faktisk kunne finde tilbage til bussen og at der var andre der havde det sværere med at finde retur til bussen. Så gik det retur til jyllands hovedstad.

ACDC – JEG TAKKER FOR FESTEN!

og som Steffen Jurgersen ganske rigtigt påpeger i dagens BT.

Der var alt mulig grund til de høje forventninger til AC/DCs koncert. For ved De hvad, mine damer og herrer?
Det fås ikke bedre end det hér.

Og hvad var det nu, AC/DC selv påpegede i sin tid:
– THAT’S THE WAY I WANNA ROCK AND ROLL!
Sådan er det. Det har det altid været. Og sådan vil det altid være.

Dagens Artikeler på ACDC:

BT: Urkraft i udbrud 6/6
Politiken Fredag aften er skabt til AC/DC 6/6
Ekstra Bladet: Tordenguderne AC/DC 5/6, AC/DC-stjerne løs i København Damn – så skulle man alligevel have taget en overnatning!
JP: AC/DC (Parken) 4/6

Andre links:

ACDC

Karstens Koncert- og Sportsrejser

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.