Karen? August? ja flot VisitDenmark

Undskyld men hvad gik der lige galt i forhold til hjernemasse hos dem der fandt på dette stunt? – Det er jo fantastisk at man ikke gennemtænker sådan en ide inden at man sætter den i værk. Jeg har som så mange andre kigget på denne “reklame” men jeg synes det er særdeles usmageligt at man vælger at give danmark omtale på den måde. Nu er vi så kommer på verdenkortet igen. Men til grin for det er hvad verden ser dette som et forsøg på at få folk til at besøge danmark. Som jeg ser det så er kvinder/piger i danmark lige blevet stemplet som nogle “lette” piger, der ikke bruger tid på at tænke ret meget over hvem de er sammen med og for den sag skyld ikke passer ret godt på dem selv i når de lige har møde en fyr som de ikke kan huske navnet på eller hvor de rent faktisk kommer fra.

Politiken skriver: VisitDenmark: ‘Karen’ er sød og værdig – Politiken.dk

Ja hvis vi ikke i forvejen har et brand der siger at nordiske blondiner er lette på tråden så har vi det nu. om ikke andet så må der i hvert fald være nogen der har lidt en træls smag i munden efter dette indslag.
Du kan iøvrigt se lidt til Ditte Arnth Jørgensen her som er skuespilleren der er med i klippet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.