Obamas besøg kan skabe problemer for danskerne

Ja nu skal vi så have besøg af Obama i lille danmark. Der er flere gange blevet sagt at vi ikke skal være bekymret for at danskerne ikke får den samme service som de er vant til. Men hans besøg resulterer i at vi skal bruge mange ressourcer på at holde øje med ham og mig bekendt er der problemer nok at tage fat på. Så ekstra afspasering til det danske politi er vel ikke lige det vi har mest behov for i øjeblikket.

Hvorfor kan Mr. Obama ikke bare selv søge for at have de folk med der skal bruges for at aflægge danmark et besøg det er jo ikke ligefrem fordi at det er danmark han kommer for at besøge men IOC kongressen fordi han gerne vil have ol til Chicago i 2016..

Hvis vi ikke kan håndtere disse kæmpe opgaver synes jeg måske at vi skulle lade være eller også skal der sættes tal på hvor meget det giver danmark at få sådanne opgaver og så må der skydes nogle af de kroner ind i politiet således at vi kan bære opgaverne uden at vi har en overarbejdspukkel der skal bringes ned.

Obamas besøg kan skabe problemer for danskerne – Politiken.dk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.