Billetlugen i Basta

Jeg havde sat mig for at kigge ligt TV. og tilfældingvis fanger TV forbrugerprogrammet Basta mig da der bliver talt billetter til U2 koncert og hvor nemt det skulle være at få fat i dem. Hvad jeg også så var en repræsentant for billetlugen der sagde at det ikke var et problem de normalt havde. Jeg synes sku det er frusterende at sidde og se på når jeg ved hvor meget tid jeg anvendte foran computeren da jeg skulle have billetter til AC/DC koncerten tidligere i År.

Billetlugen fungere bare ikke til det pres der bliver lagt på den når der kommer store navne til landet og jeg synes sku at det er utroligt at der ikke er nogen form for konkurrence på det område. Eller også er billetlugen det billigste sted at sælge fra så skide være med at der sidder nogle utilfredse koncert deltagere og venter på at komme igen deres system.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.