XL BYG = XL Priser?

xl-bygJeg har gået og kigget efter en ny højtryksrenser. Så da der dumper en reklame ind fra XL BYG fra byggemarkederne Vorup, Thorsø, Mariager, Ryomgård, Øster Tørslev og Hadsund med tilbud her til efterårs ferien. Så falder jeg tilfældig over at der er en Nilfisk-alto renser på bagsiden. Jamen det er jo helt vildt så meget man sparer så jeg er klar til at tage en tur til Randers for at hente sådan en. Men tænker jeg det lyder da helt vildt at en renser koster 1499,- + 3200,- = 4699,- hvis man skulle købe den en almindelig dag hvor den ikke er på tilbud. Gad vide hvad de tager for den på nettet så jeg søger for at finde ud af om det virkelig kan passe at normal prisen er 4700,-. Efter en hurtig google så finde jeg renseren ved www.billigvvs.dk til en vejledende pris af 2599,- Så er det jeg tænker hvad i alverden får man så for de sidste 2100,- ved XL Byg Varm luft eller bare XL Priser?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.