Så bliver der slukket!

Ja så er det ved at være sidste udkald for det analoge signal. Nu bliver det jo spændende om der så er rigtig mange der ikke har gjort nok for at være klar til det sker. Men heldigvis har radioforretningerne åben i morgen så man kan få sig en digital modtager. Husk nu at finde en MPEG4 modtager så du er klar om et par år når det laver det om fra mpeg2 til mpeg4, Ja fjernsyns producenterne kan da tjene en skilling igen der. Så er der jo alle de andre ting man skal have styr på som DVB T C eller S. T= Terrial er for Antenne forbindelse. C for Cable eller kabeltv og S for satelite. hvis man har parabol.

Det kan jo undere én i disse miljøtider hvor man skal spare på CO2 udslippet at man så vælger at tvinge forbrugerne til at investere i yderligere bokse der skal tage strøm. Det var sku noget smartere hvis man fandt en standard for modtage udstyret i fjernsynet således at det kun var det der skulle tændes for at se fjernsyn. Tænk engang på alle de fjernsyn der skal skrottes.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.