Vild med dans – hva’ satan går der galt

Jeg besluttede mig for at se “Vild med dans” sammen med fruen. hvor jeg ser et par hold der gør det rigtigt godt. Det ene ender på første pladsen det andet hold deler anden pladsen og der er så et par der ligger sidst. så er det jeg spørger fruen hva’ så er hold 1 vil automatisk videre… Nej nej sådan fungerer det ikke i vild med dans der skal sms stemmerne lige tælles op og så kan det lige så godt være at dem der ligger sidst kommer til at ligge først nej nej det kan sku da ikke lade sig gøre.

Men ganske rigtigt. Dem jeg havde tippet til at gå videre skal ud i omdans. det var nummer 1 og det ene af parrene der lå nummer to. Okay hvad satan var det lige! Der må da være noget galt med SMS tælle systemet.

Efter omdansen gud hjælpe mig om ikke det par der ryger ud er det par der lå nummer 1. Det er da fantastisk så godt janteloven fungere i dette land… man skal da ikke være for dygtig. Hvis der bliver holdt mesterskaber så bliver nummer 3 og 4 lige pludselig dem der skal på skamlen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.