Dropbox

Smart måde at dele filer mellem folk. –men jeg synes det største minus ved systemet er at man mister plads når man accepterer et share fra en anden person. Hvilket vil sige at har man en ven der vil dele f.eks billeder bliver den plads som vennen anvender til billeder trukket fra ens konto. Dette er ikke helt hensigtsmæssig for jeg har ikke lyst til at give 10$ om måneden for at jeg kan have plads til egne filer. Da alle der så share noget med en vil tage plads fra ens konto.

Jeg mener at folkene bag ved Dropbox burde lave det således at hvis en ven vælger at share noget er det kun på vedkommens konto at der bliver trukket MB til det forbrug som vedkommen har. og ikke på begge konti.

Ellers er det rart at at anvende til at flytte filer mellem arbejde om hjem og omvendt. Man ligger simpelthen filerne i dropboxen og deler dropboxen med sin arbejdscomputer.

Dropbox – Home – Secure backup, sync and sharing made easy.

Har man en Live konto så har man 25GB plads at anvende til at dele med andre. og her er det kun ens egen konto der bliver påvirket af anvendelsen. Dog giver live ikke mulighed for at lave den samme smarte sync som ved dropbox.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.