Første uge uden røg

Så er der gået en uge fra jeg smed cigaretterne ud. Det har været hårdt men der begynder at føles som at det er muligt.
De første par dage uden røg tænkt man ikke på andet åd så mange pastiller at gajol må have fordoblet omsætningen i Hornslet. Men som dagene går er der nu kun nogle få tidspunkter at jeg få lyst til at ryge.
Om morgen er den er faktisk den værste…
Når jeg sidder bilen længe nok til at jeg kommer til at kede mig.
Når jeg har spist aftensmad.
Ellers bliver det som regel taget med en pastil.
Som det er lige nu så er jeg bestemt ikke på den anden side af det men det kommer jo nok når man bare står ved beslutning. Men hvad nu har jeg jo også givet lidt til tobaksfirmaerne gennem de sidste 25 år.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.