Jysk!

Hvordan satan er det lige at der først kommer en SMS om at ens varer "seng" er klar til afhentning. Så kommer der en SMS om at der manglede meder så det var degraderet til den dellevering. OK fair nok så bliver man ringet op og får at vide at man skal se bort fra den sidste SMS det hele er klar til levering, vi kunne bare komme og hente det. Fint så kan vi godt smide den gamle ud. Og hente den nye. Så vi kører til jysk for at hente den. Hvorefter man får beskeden VORES LASTBIL ER KØRT FAST I SNEEN åbenbart har jysk ikke styr på hvor Århus er i forhold til central lageret. For det eneste sted jeg har set der har problemer med sne er på den anden side af Randers og til dem der "læs: jysk" ikke ved det så ligger centrallageret for jysk et sted på motortrafikvejen mellem Horsens Syd og Billund ( var der i går i en bil på sommerdæk og havde ikke problemer med at komme frem) alt i alt så er jeg sku’ pissede over at man ikke kan finde ud af logistikken. Jeg havde gerne ventet en dag mere hvis det var det der skulle til for at der så var en seng at hente.

Så LARS LARSEN du kontakter mig bare så skal jeg gerne hjælpe dig med at få styr på logistikken og eventuelt lærer dine butiksansatte lidt om geografi. For tilbud har du jo nok af men det hjælper jo ikke meget hvis folk ikke får dem i rette tid.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.