So Ein Ding ?

Har lige brugt lidt tid på at se hvad “So Ein Ding” mente om Windows 7. Generelt vil jeg give manden ret i at der er lang vej til noget der er optimalt. Jeg har nu anvendt windows siden det hed 1.0 og der sket lidt siden dengang! Dog synes jeg ofte at tingene bliver til en banan pære diskution. Mac os X og Windows er to vidt forskellige måder at tænke logik på. Så kan det jo komme til diskution hvilken af disse to måder at tænke logik er den bedste. Det kunne være at der var en tredje

Man ser at Apple vil bestemme hvad du skal gøre i step 2-3-4 hvor windows stiller dig nogle sprøgsmål for at være sikker på at du vil udfører step 2-3-4.

Et eksempel på to forskellige måder at tænke logik

Man flytter ikke bare en “mappe” til et andet sted, hvor der også ligger en “mappe” for Mac nøjes ikke med at skrive i mappe nej den sletter indholdet i mappen og flytter det nye indhold ind i mappen. Dette var ved at resultere i skilsmisse da halvdelen af billederne blev slettet. fordi man flytter en mappe. I windows ville mappen have blevet der og man ville have fået tilføjet indholdet således at mappen indholdt alle sine billeder.

Havde jeg vist det ville jeg have skulle åbne begge mapper og flyttet indholdet og slette mappen efterfølgende på Mac’en. Det er ikke en handling jeg skulle udfører på Windows da mappe og indhold bliver flyttet.

Så Nikolaj Sonne det kan godt være at du er frelst. husk mennesker er forskellige.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.