Danske Spil

Flash – hvad satan sker der. Nå men jeg havde en ide om at jeg ville spille lotto og tage det over nettet. Hertil får jeg at vide at kører det ikke skal jeg hente den seneste flashplayer fra nettet. Dette gør at jeg begiver mig til Adobes hjemmeside for at hente den seneste version og jeg bliver bedt om at anvende deres download manager og henter det får derefter at vide at jeg ikke får lov at fortsætte før jeg har lukket for internet explorer. live messenger og WINDOWS MESSENGER okay så jeg lukke for det jeg kan se samt for windows messenger. Undskyld men her ville de fleste der ikke er vant til at rode med computere så været stået af for windows messenger ligger og kører i baggrunden og den er ikke umiddelbart synlig. Nå men installationen kører men jeg får så en fejl fordi der er noget som anvender flash der stadig kører og jeg skal forsøge igen. det eneste jeg kan forsøge er at logge af og logge på igen. ADOBE DOWNLOAD MANAGER viser jo flash. Men man får at vide at man afbryder installation hvis man lukker den?!?! Adobe skal i ikke til at tage jer lidt sammen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.