Skatten?

Jeg sidder lige og ser lidt TV2 nyheder og snakken falder på ejendomsskatten og skattestoppet der skal ophæves den ide er de radikale glade ved. Fair nok. Men det pisser mig af at se en person der har haft hus i 16 år og har tilsyndeladende først nu orden i økonomien. Han var sikkert også en af dem der blev reddet áf Lene Espersens bankpakke da der var udsigt til klaps til flexlånere. Ligeledes var han med da huspriserne stadig var i den lave ende. Dem der har skaffet sig fast ejendom i de senere år har stadig en kæmpe gæld at slæber rundt på bare for at komme ind på boligmarkedet. Så skulle man måske overveje hvordan det skal stykkes sammen således at de ikke bliver ramt når stoppet stopper.

Jamen lad så snart får det valg så vi kan få tingene sat på plads..

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.