TV2 BoxerTV?

Interessant. Ja så skriver vi 2012 og det er jo i snart at man til have en masse ekstra udgifter for at få lov at se TV2. Det er jo interessant at TV2 bliver kaldt en public service kanal.

Den samlede public service-virksomhed skal via fjernsyn, radio og internet eller lign. sikre den danske befolkning et bredt udbud af programmer og tjenester omfattende nyhedsformidling, oplysning, undervisning, kunst og underholdning. Der skal i udbuddet tilstræbes kvalitet, alsidighed og mangfoldighed. Ved programlægningen skal der lægges afgørende vægt på hensynet til informations- og ytringsfriheden. Ved informationsformidlingen skal der lægges vægt på saglighed og upartiskhed. Programvirksomheden skal sikre befolkningen adgang til væsentlig samfundsinformation og debat. Der skal endvidere lægges særlig vægt på dansk sprog og dansk kultur. Programvirksomheden skal endvidere afspejle bredden i produktionen af kunst og kultur og give programtilbud, som reflekterer mangfoldigheden af kulturinteresser i det danske samfund.

Ud fra dette mener jeg ikke at TV2 længere kan kalde sig for en public service kanal da der ikke længere er sikret befolkningen adgang til væsenligt samfundinformation. fordi at adgangen nu koster penge. Hvad koster det så

En modtager ligger i omegnen af 1000,- hvis man da gerne vil kunne modtage tingene i HD ellers kan man få det billigere. Boxer TV med tv2 kun skal så tilkøbes for 200,- Altså en samlet udgift på kr. 100,- om måneden for at kunne se tv2 det første år.

Nå men godt nytår.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.