Sommerdæk

Hold nu kæft det er noget af en opgave at finde dæk på nettet. Man kan sagtens finde dæk som man kan bestille over nettet men når man skal finde et sted hvor man kan både købe dem og få dem monteret så er det kun dem i den dyre ende der bliver givet priser på. Jeg har været på nettet for at se om jeg kunne finde et par dæk af BF Goodrich da jeg i forvejen har nogle der ikke er slidt ned. Så jeg tænkte at jeg ville smutte forbi Goodrich hjemmeside og finde nogle forhandlere. BF Goodrich i århus. fint jeg tager dem fra en en ende af.

Nordisk Olie og Gummi import AS de er jo importører så der skal jeg nok ikke regne med at finde priser.

Euromaster

image

De giver en mulighed for at bestille et dækskifte men de reklamer ikke med at de har BF Goodrich.

image

Som det fremgår så er det kun Michelin, Goodyear, Kleber og Tigar der er deres mærker.

så vi kigger på den næste i rækken. nå ja det var import igen nordisk olie og gummi import. så vi hopper straks videre til den næste i rækken Kvik center. Man bliver jo helt opstemt når man så finde dette på deres forside

image

Så er vi på rette vej. Der giver de rent faktisk en mulighed for at finde den dæk fabrikant man leder efter og med priser.

image

Så det er da en start. Jeg tænker er det så det billigste her og nu så vi kigger lige videre. næste på listen er Quick pot

image

Igen så er der ikke noget af det der er opgivet på BF goodrichs hjemmeside. men jeg kan da købe 4 dæk inklusiv montering – men nu var det ikke lige det jeg var interesseret i. Generelt en dårlig oplevelse. jeg synes jo at de burde præsentere priserne på de dæk de vælger at sælge! nå men vi ser hvor jeg ender i farten i morgen. Jeg kan anbefale at man kigger på Hjul Skift hvis man ikke gider at rode rundt som jeg har gjort. Go sommer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.