Hifi Møbel–byg selv?

samlingJeg har den seneste tid brugt meget tid på at kigge på hifi møbeler men der er ikke rigtigt noget der passer til det musik anlæg jeg har. Desværre er meget af det jeg finder ved møbel forretningerne forbehold små anlæg som ikke har noget dybde. min gamle effekt forstærker har en dybde på 45 cm men den vejer kun 15 kg så det sætter nogle krav til hvor dyb møblet skal være.

Jeg har derfor tænkt mig at lave et møbel af MDE 22mm Plade som har en dybde på 60 cm så der også er plads til kabler. Dette i sort og så en gang lak for at holde fugt ude af Pladen.

Min første tanke er 4 rum der har en bredde højde på 50×40 cm så bliver der også plads til de gamle vinyl plader.

Tanken er alt skal pakkes væk i møblet. således at der plads til alle de gadgets man har anskaffet sig gennem tiden.

Jeg har fundet plader og hængsler men mangler et sted hvor de kan skære pladerne op i de mål jeg har specificeret da det skal være forholdsvis præcis hvis det skal være pænt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.