Danske bank

Det kan godt undere mig at der tegnes et billede af Danske Bank at de er ved at krakke i tv programmet sikke en fest og så dagen efter siger at de ikke var ved at krakke. Hvis de ikke var ved at krakke, hvorfor skulle de danske skatteydere så står model til bankpakke 2. Jeg synes det er kritisk at danske bank bare kunne have hentet pengene et andet sted. Jamen hvorfor gjorde så ikke bare det.

Generelt er sikke en fest jo et klart signal om at man har præmieret dem som satsede under festen.

Gad vide hvorfor jeg ikke kan få pengene dækket på min lotto kuponer der ikke gav gevinst. For alle andre der valgte at satse under festen har jo fået deres udgifter dækket.
Danske Bank spillede højt spil med deres satsning på det udenlandske marked. Det har jeg ikke noget imod men de må sku selv betale hvis det ikke lykkes.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.