Jensen’s bøfhus vs. Jensen’s Fisk

Jeg synes det er vild interessant som fårene kører rundt på facebook. Der er rigtig gang i den med Jensen’s bøfhus kontra Jensen’s fisk. 

Det jeg finder interessant er at folk er helt oppe i det røde felt over den store tryner den lille. Venner det har sku da foregået så mange gange før. Hvad forventer i at opnå andet end at jensen’s bøfhus kommer til at æde et par kameler.

Når man kigger rundt i landskabet af mulighed for at få kvalitet så er det stærk begrænset hvad der er af kvalitet tilbage. Folk sætter uden at så meget som at blinke med øjne tænderne i en bøf der er købt i Rema 1000 til en slik og regner emd at det ikke er naboen skosål man har fået vendt på grillen. vi er et samfund uden kvalitets tænkning når det kommer til hvad der puttes i hovedet. Jeg undrer mig over at folk synes det skal gøres til en fanatisk 

Jensen’s bøfhus + flere er jo junk food sælgere og folk i dette fantastiske land vælger kvantitet frem for kvalitet. der er sku langt til den nærmeste slagter. hmmm fordi folk handler i Rema, Fakta og andre kæder der gør det til en standard at sælge tingene så billigt som muligt. 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.