Yeah..

Yeah..

ACDC Roskilde var en ganske god fornøjelse. Sådan på det musikalske plan.

[envira-gallery id=”4349″]

Men hold nu kæft hvor var det en lortebus. Vi havde købt en billet til 600 spir pr. person. og så stank det a lort hele vejen til Roskilde. Hvor til chafføren fra centrum turist sagde det ville blive ordnet inden vi skulle hjem igen. Men nej det var ikke ordnet på vejen hjem så den lugtede også af lort hele vejen hjem. Det er mig uforståeligt at et selvskab som centrum turist vil have det hængende på sit ry. Ligeledes så var der sku rigeligt med øl til turen derover. da vi skulle hjem havde man ikke kunne finde ud af at købe noget vand med til bussen. Nu koster vand jo ikke alverden hvis man lige smutter i REMA 1000. Men det havde Chafføren tilsyneladende ikke hjernekapacitet til. Så alt i alt  6 ud 6 til musikken -6 ud af 6 til bussen. Jeg skal aldrig på ferie eller noget i den stil med centrum turist.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.