AC/DC Århus!

AC/DC Århus!

Det slutter hvor det startede oppe foran. Det var 20 år siden jeg havde fornøjelsen af AC/DC i Forum. Denne gang på Århus Stadion men igen oppe foran.

Så er det dagen derpå. Man har haft en fantastisk oplevelse endnu engang. Jeg fik oplevet Axl Rose sammen med AC/DC. Axl var trukket i arbejdstøjet og han gjorde det sku godt – Men det var og er ikke det samme som Brian Johnson på Vocal. Man fik lidt fornemmelsen af at man havde skruet ned for vocalen.

Ellers er det 5 ud af 5 til disse Rock legender for en fest hvor man ved at her er ikke noget der ændrer sig. De ved hvad folket vil have og giver dem det til fulde. Og det er til stadighed mig en gåde hvordan Angus den lille mand med sin Gibson SG kan blive ved med at holde det tempo i 2 stive timer. Manden står nærmest ikke stille. og må have en kondi der kan slå selv nogle af de bedst Atleter.

Jeg takker og bukker for oplevelsen.

Hvis AC/DC skal fortsætte med at leve i nutiden. skal der dog findes et alternativ til Axl. Jeg håber man kunne finde en løsning der vil være Bon Scott og Brian Johnson værdig. Ellers kan jeg kun anbefale at AC/DC takker af.

Man komme til at savne at der er nogen som kan leverer Rock! der er ikke mange bands tilbage der kan leverer god gedigen rock.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.