Mavedrejning

Mavedrejning

Onsdag aften. Miko er lige gået i haven og jeg ser lidt fjernsyn sammen med kæresten. Hører at han ønsker at komme af med noget ved at forsøge at kaste op. Så lige fordi at jeg er nysgerrig går jeg ud og ser hvad det lige er han har gang i. Kommer ud og kan ikke finde noget der ligner opkast. kigger på Miko og ser han ligner en hund der har slugt en badebold og han er kæmpe over ryggen.

Det første man lige tænker er at han har luft i maven. Men underbevidst kommer jeg til at tænke på at jeg før har hørt om fænomenet mavedrejning som er en kendt lidelse ved store hunde. som kunne minde om dette. fat i telefonen og kigge på symptomerne for hvad de er. Og som frygtet passer disse med hans opførsel. samt lige en stressfaktor at hunden skal opereres med det samme, hvis man har et ønske om han skal overleve. Jeg ringer til dr. dyr vagten og får beskeden at jeg skal kører ham på dyrehospital med det samme. Miko ud i bilen og afsted til AniCura i Århus. Han er dog ikke gået i chok endnu og er tilpas med at skal ud og kører.

Vi ankommer hos dyrehospitalet og vagtlægen der starter lige ud med at fortælle worst case prisen på sådan den behandling. Det var så en bedre ferie i asien det kostede. jeg skulle lige der beslutte om jeg ville sige farvel til ham eller jeg ville operer ham. jeg valgte et sidste da jeg vidste at der var mulighed for at få noget retur fra forsikringen og da miko ikke er en hund der viser tegn på at være træt af livet. – jaja han var ganske træt af det lige i øjeblikket men ellers er der ikke noget der kan slå ham ud.

Vi får ham røntgenfotograferet og det er en mavedrejning. Han får en beroligende indsprøjtning og vagt personale bliver tilkaldt og undertegnede bliver sendt hjem. men kommentaren om at de vil ringe kl 1.30 skulle den bliver 2 skal jeg ikke blive urolig. jamen så kan man jo ligesom ikke sove ovenpå dette så sætter sig i stolen og kigger fjernsyn.

kl 1.15 kigger man på uret og tænker nu få man snart et svar. klokken bliver 1.30 den bliver 2.00 den bliver 2.30! kl 3.00 ringer jeg til hospitalet for at hører om de har nyheder. De havde opereret ham om han var i opvågningen. De kunne fortælle at det var gået fint og de giftstoffer man ser i den situation var på et minimum så det var godt vi var kommet så hurtig med ham.  Dog var ville de ikke lige sige at der ikke kunne opstå komplikationer med ham. Så han var ikke homefree endnu. Han er lagt til opvågning og jeg ville få en opdatering i morgen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.