Klimatosse?

Har lige læst at de unge mennesker blivere ringere til Naturfagene. Her tænkes der på de tekniske fag. Det er muligt at der har været generationer af mennesker der har svinet fordi de ikke viste bedre. Men vi kan vel alle blive enige om at det har de fleste vel efterhånden forstået eller har de?

https://ing.dk/artikel/danske-elever-blevet-ringere-naturfag-230652?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=ing_daglig

Hvis der skal være en energi rigtig fremtid til de unge mennesker så skal der sadles om således at der er bliver en del flere der kan håndtere teknologi udviklingen. og undskyld mig men det kræver altså at der er nogen som interesserer sig for teknikken og teknologierne der er.

Når man følger med i debatten på diverse medier så er det klart for folk med teknologisk indsigt at der køres klimapolitik på følelser ikke på fakta. Fakta omkring hvad der er med til at udlede CO^2. Der er nogen som tror at bare de vælger EL så er der ikke nogen CO^2 udledning. Men de har ikke tænkt over hvor og hvordan materialerne til værktøjet eller elbilen kommer fra. Jeg tænker har man vurderet på hvor meget CO^2 der udledes for at lave en ELbil. Har man overvejet hvad der skal ske med de brugte batterier skal vi aflevere disse på genbrugsstation. Hvor længe kan vi hente mineraler op af jorden til at lave batterierne?

Der er mange gode ideer. Men se nu på hvad der kan være med til at medbringe problemet nu.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.